ring i Fallet 20172018-04-11-6IMG_8494201301101357811342imMrSCna201301101357811353tGh1P4uE

Fiske- & båtturer på Storsjön

Camp Dammån

Välkommen till Camp Dammån ett paradis för fiskare och andra naturälskare. Milslånga fiskesträckor, fina kanotvatten samt vacker vildmark finns alldeles intill anläggningen. På Camp Dammån erbjuds boende i stuga, husvagn, tält samt vildmarkscamp. I restaurangen (fullständiga rättigheter) erbjuds allt från fika och glass till riktiga gourmetmiddagar.
I vildmarksrummet bredvid kan ni beskåda områdets vilda djur. Dammån är vida känd för den inhemska stammen av lekvandrande Dammåöring. Bästa sättet att få se öringen på riktigt nära håll är att besöka fisktrappan som vittjas dagligen under sommaren. Vi önskar er en trevlig vistelse på Camp Dammån!

Camp Dammån är en campingplats med restaurang (fullständiga rättigheter), stugor och campingplatser intill Dammån som är klassat som ett av Sverges finaste fiskevatten. Se hemsida www.campdamman.com

Välkommen till Camp Dammån — ett paradis för fiskare och andra naturälskare. Milslånga fiskesträckor, fina kanotvatten samt vacker vildmark finns alldeles intill anläggningen. På Camp Dammån erbjuds boende i stuga, husvagn, tält samt vildmarkscamp. I restaurangen (fullständiga rättigheter) erbjuds allt från fika och glass till riktiga gourmetmiddagar.
I vildmarksrummet bredvid kan ni beskåda områdets vilda djur. Dammån är vida känd för den inhemska stammen av lekvandrande Dammåöring. Bästa sättet att få se öringen på riktigt nära håll är att besöka fisktrappan som vittjas dagligen under sommaren. Följ med på bäversafari och njut av naturen medan guiden berättar om åns historia, djur– och växtliv, fiske och självklart också om bävern. Vi önskar er en trevlig vistelse på Camp Dammån!

Camp Dammån är en campingplats med restaurang (fullständiga rättigheter), stugor och campingplatser intill Dammån som är klassat som ett av Sverges finaste fiskevatten. Se hemsida www.campdamman.com

Trollingfiske på Storsjön

Följ med ut på Storsjön och trolla efter Öring Och kanadaröding. Sjön har riklig tillgång på grov fisk och man kan nästan garantera fin fångst. Båten är en 26 fot Renken walkaround på 340 hk. Det optimala är 1-4 personer men båten är stor nog för 7 personer men då kan inte alla delta aktivt i fisket. Lunch äter vi på båten eller på Verkö slott som ligger på en ö mitt i Storsjön. Detta är en heldagstur som tar c:a 6-8 tim.

Vid bokning av minst 2 dagar ingår i priset ett mycket bra boende i en sex bäddars stuga vid Dammån vid ett bra fiske område både för spinn och fluga, eller i en mysig 4 bäddars stuga hemma hos oss i Hallen.

Röding och öringsfiske

Riktigt bra rödings och örings fiske har vi vid stugan i Aumåsen vid Håckerens strand. Ni kan hyra stugan med självhushåll och tillgång till båtar. Vi har även en stuga vid Dammån som är ett av Sveriges finaste flugfiske vatten.

Fiske för företagsgrupper

25 min från Åre har vi ett eget riktig bra fiskevatten fiskevatten med grov öring och röding. Vi har båtar och den utrusning som behövs för en lyckad fiskedag. Vi fixar paketpris med transport, mat och fiske.

Båtturer

Båten är en 28 fot:s Renken Walk Around med 340 ha. Båten är godkänd för 10 passagerare, jag har behörigheten Skepparexamen klass 8 och Skepparexamen maskin klass 8 och har med det behörigheten för personbefordran att köra turer till tex Verkö slott med rundvandring och mat eller festtransporter allt efter ditt önskemål.

Vi utgår från hamnen i Hallen nedanför ICA Karl-Ors Bua.

"Film" se filmen när Annelie tar stor rödingen på pimpelfiske i Aumåsen.
"Film" se Peter drillar en stor öring på 78 cm och 4.5 kg, trolling på Storsjön.
"Film" Se Janne fångar fina öringar på spinnare i Aumåsen.